Produkte me përbërje bimorë dhe pa efekte anësore!

Ilaçe Popullore Eves​

Kurim i Gangrenës

Ilaçi shëron Gangrenën, Plagë Diabetike, Ulcera Diabetike. Arrin të gjenerojë cdo qelizë të vdekur të lekurës në të gjitha moshat.

Kurim i Plagëve të Reja dhe të Vjetra

Ilaçi shëron Plagë të lehta apo të rënda, qofshin të reja apo shumë vjecare. Arrin të gjenerojë cdo qelizë të vdekur të lekurës në të gjitha moshat.

Kurim i Psoriazave & Egzemave

Ilaçi shëron Psoriazat dhe Ekzemat e Lëkures. Arrin të gjenerojë cdo qelizë të vdekur të lekurës në të gjitha moshat.

Kurim i Kancerit të Lekurës

Ilaçi shëron  Kancerin e Lëkurës dhe Aknet në fytyrë. Arrin të gjenerojë cdo qelizë të vdekur të lekurës në të gjitha moshat.

Kurim i Djegieve dhe sëmundje të Lëkurës

Ilaçi shëron djegie të shkalleve të ndryshme, Hemoraidet e jashtme, Akne të ndyshme në fytyrë ose trup, Çistet në fyt, Rënien e flokut, etj… Arrin të gjenerojë cdo qelizë të vdekur të lekurës në të gjitha moshat.

Produkte bimorë pa efekte anësore.

Ilaçet shërojnë djegie të shkalleve të ndryshme, kancerin e lekurës, plagë diabetike dhe kancerogjene, plagë të lehta apo të rënda shumë vjecare, ekzeme, Hemoraidet e jashtme, Akne të ndyshme ne trup, Cistet në fyt, etj… Arrin të gjeneroje cdo qelizë të vdekur në lekurën e të gjitha moshave.

Dëshironi të porosisni produktin apo të informoheni më shumë rreth tij?