Psoriaza & Egzema​

Ilaçi shëron djegie të shkalleve të ndryshme, kancerin e lekurës, plagë diabetike dhe kancerogjene, plagë të lehta apo të rënda shumë vjecare, ekzeme, Hemoraidet e jashtme, Akne të ndyshme ne trup, Cistet në fyt, etj… Arrin të gjeneroje cdo qelizë të vdekur në lekurën e të gjitha moshave.Ilaçi shëron Gangrenën, Plagë Diabetike, Ulcerën Diabetike. Arrin të gjenerojë cdo qelizë të vdekur në lëkurën e të gjitha moshave.

  1. Plaga e infektuar lahet me ujë fizologjik 0.9% dhe përdoret një garzë e pastër për ta fshirë.
  2. Pas fshirjes aplikojmë pomadën.
  3. Ky proces mund të aplikohet deri në 3 herë në ditë.
  Menjëherë do të jeni në gjendje të shihni efektin që pomada ofron. Përberja e Ilacit përfitohet në bazë të përzirjes se disa vajrave të ndryshëm bimorë. Nuk ka asnjë efekt anësor. Për informacion të detajuar  jeni të ftuar të na kontaktoni ose të na vizitoni pranë klinikës tonë