Rreth Nesh

Ne jemi të fokusuar në fushën e mjeksisë popullore, Ilacet që ne ofrojmë janë me përbërje 100% bimore dhe shërojne sëmundje të rënda të lëkures.

Sëmundjet qe kurohen janë: Plagët Diabetike dhe Kancerogjene, Plagë të lehta apo të rënda shumë vjecare, Ekzema, Hemoraidet e jashtme, Akne të ndyshme në trup, Cistet në fyt, etj

Ilaci arrin të rigjenerojë cdo qelizë të vdekur në lekurën e të gjitha moshave. 

Eksperienca

Experinca jone ne fushen e mjeksise popullore fillon qe ne vitin 2014, Ndervite ky profesion eshte ushtruar nga Dr. Eqrem Dulevic i cili me vendosmerine e tij  ka arritur me sukses te gjej zgjidhjen e problemeve te shume njerezve me semundje te renda. Tashme ky profesion eshte kthyer ne tradite familjare per ne dhe jemi te vendosur te gjendemi  gjithmone prane njerezve per ti sheruar semundjet e tyre me formulat te mjeksise popullore te cilat bejne mrekulli.