Misioni Ynë

Misioni ynë është të kurojmë sëmundjet e njerëzve të cilat askush pervec mjeksisë popullore nuk i kushton vëmëndjen e duhur.Mjeksia Popullore është fusha e cila nëpër shekuj ka arritur të kurojë sëmundje të rënda qe as mjeksia moderne apo ndërhyrjet kirugjikale nuk ka arritur ti japin zgjidhje problemeve pa kosto shëndetsore apo monetare. Ne jemi këtu cdo dite për ti qëndruar pranë njerëzve dhe për të dhënë maksimumin tonë në shërimin e sëmundjeve të tyre.